Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Severin Steel Blade FC
541 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 30.1
average Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Meana Acebal onderschept slim de pass. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu passt de bal zonder na te denken. Meana Acebal is nu in balbezit. Meana Acebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 1:0

8e minuut.
Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Harabagiu rent richting de bal. Meana Acebal rent richting de bal. Meana Acebal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Charpentier de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:0

10e minuut.
Idahor is nu in balbezit. Idahor geeft een hoge lob. Daar is Meana Acebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meana Acebal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Charpentier de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu schiet op doel. Twellman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:1

45e minuut.
Nichifor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niculescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 43%, Steel Blade FC 57%.
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:1

51e minuut.
Stelea speelt de bal door. Adamantidis is nu in balbezit. Adamantidis met een sublieme pass. Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:2

53e minuut.
Meana Acebal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harabagiu de bal. Petrescu rent richting de bal. Meana Acebal is nu in balbezit. Meana Acebal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Raican rent richting de bal. Raican geeft de bal voor. Twellman probeert de bal aan de voet te houden. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Raican probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niculescu de bal. Niculescu met een sublieme pass. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş met een sublieme pass. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vasilescu trapt de bal weg. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu probeert naar een medespeler te passen. Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 53%, Steel Blade FC 47%.
FC Arsenal Severin - Steel Blade FC 2:3