Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSA Bucharest Fc Dinamo Salajan
Normal Tactiek NC
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu speelt de bal door. Simion rent richting de bal. Simion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Simion rent richting de bal. Simion draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Piłkarski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Horvath neemt de hoekschop. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piłkarski passt de bal in één keer door. Giordo met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Horvath geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Avrigeanu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turtă rent richting de bal. Turtă met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Horvath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszlényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 19%, Fc Dinamo Salajan 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSA Bucharest - Fc Dinamo Salajan 0:0

58e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru met een sublieme pass. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Bucharest - Fc Dinamo Salajan 1:0

71e minuut.
Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion passt de bal in één keer door. Daar is Avrigeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłkarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dimofte is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath passt de bal in één keer door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Horvath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 28%, Fc Dinamo Salajan 72%.
CSA Bucharest - Fc Dinamo Salajan 1:0