Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Football Class Atletice Textila FC
no Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Mechev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu met een sublieme pass. Guardiola geeft een hoge lob. Maricescu rent richting de bal. Maricescu draait met de bal, schiet en ... Văcaru bokst de bal weg. Paal! Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Daroch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Bickel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Mechev verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 1:0

9e minuut.
Sarafian rent richting de bal. Sarafian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Mechev probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guardiola speelt de bal door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak speelt de bal door. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Văcaru speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal in één keer door. Maricescu rent richting de bal. Maricescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 2:0

18e minuut.
Corbu speelt de bal door. Sarafian is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass. Velcu draait met de bal, schiet en ... Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maricescu kan de bal niet met de borst controleren. Maricescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 3:0

19e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zwierzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Brezeanu de bal. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass. Maricescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 4:0

33e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 5:0

38e minuut.
Simoiu passt de bal in één keer door. Velcu is nu in balbezit. Greavu rent richting de bal. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Mechev onderschept slim de pass. Mechev met een sublieme pass. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guardiola met een sublieme pass. Corbu rent richting de bal. Corbu met een sublieme pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel. Văcaru bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Murgu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 20%, Atletice Textila FC 80%.
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 5:0

47e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Daar is Maricescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maricescu schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velcu springt en kopt de bal. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Brezeanu is nu in balbezit. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu geeft een lange en hoge pass. Corbu geeft de bal voor. Văcaru bokst de bal weg.

55e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Maricescu kan de bal niet met de borst controleren. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bolovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev met een sublieme pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Velcu de bal. Sarafian is nu in balbezit. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 6:0

68e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal in één keer door. Sarafian heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu speelt de bal door. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 7:0

72e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. Zwierzak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stănăşel de bal onder controle te krijgen. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 8:0

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văcaru trapt de bal weg van het doel. Murgu kopt de bal weg. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mechev passt de bal met de wreef. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Velcu geeft een hoge lob. Maricescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 13%, Atletice Textila FC 87%.
Steaua Football Class - Atletice Textila FC 9:0