Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Extremis Lumina Wolves FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


20e minuut.
Mălăiescu geeft een hoge lob. Zamfir kopt de bal weg. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Lumina Wolves FC 0:1

36e minuut.
Isar geeft een hoge lob. Inworp. Bursuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pătra probeert de bal aan de voet te houden. Turtă is nu in balbezit. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba draait met de bal, schiet en ... Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Lumina Wolves FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 64%, Lumina Wolves FC 36%.
In Extremis - Lumina Wolves FC 0:2

48e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Ciurba is nu in balbezit. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... Isar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boiangiu met een sublieme pass. Caraiman kopt de bal weg. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Lumina Wolves FC 0:3

51e minuut.
Inworp. Bărbulescu met een snelle inworp. Furnea met een sublieme pass. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Mirică bokst de bal weg.

57e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Ciurba kan de bal niet met de borst controleren. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal met de wreef. Pătra rent richting de bal. Pătra schiet op doel. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Lumina Wolves FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 44%, Lumina Wolves FC 56%.
In Extremis - Lumina Wolves FC 1:3