Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex Atletice Textila FC
chance Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Agăt met een sublieme pass. Murzacu speelt de bal door. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Atletice Textila FC 1:0

11e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Banciu geeft de bal voor. Bolovan rent richting de bal. Geantă is nu in balbezit. Geantă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een hoge lob. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Atletice Textila FC 2:0

20e minuut.
Brezeanu kopt de bal weg. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu passt de bal met de wreef. Geantă is nu in balbezit. Geantă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Atletice Textila FC 3:0

31e minuut.
Murzacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godri rent richting de bal. Godri geeft een hoge lob. Geantă is nu in balbezit. Geantă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sfora met een sublieme pass. Murzacu probeert naar een medespeler te passen. Geantă is nu in balbezit. Geantă haalt uit met een fantastische trap. Sarafian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Atletice Textila FC 4:0

38e minuut.
Banciu geeft een hoge lob. Stănăşel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banciu. Banciu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 42%, Atletice Textila FC 58%.
Steaua Alex - Atletice Textila FC 4:0

47e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Murzacu kan de bal niet met de borst controleren. Murzacu speelt de bal door. Geantă rent richting de bal. Geantă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sarafian geeft een hoge lob. Turcanu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu met een snelle inworp. Colţan probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Variaş is nu in balbezit. Agăt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craioveanu. Craioveanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 34%, Atletice Textila FC 66%.
Steaua Alex - Atletice Textila FC 4:0