Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Corvinul Hunedoara 1921 Steaua Football Class
Normal Tactiek no
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Boldescu is nu in balbezit. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak speelt de bal door. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev onderschept slim de pass. Mechev passt de bal zonder na te denken. Mata kan de bal niet met de borst controleren. Mata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Cetină is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass. Velcu met een sublieme pass. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vameşu geeft de bal voor. Guardiola kopt de bal weg. Mechev probeert naar een medespeler te passen. Velcu is nu in balbezit. Velcu geeft een hoge lob. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mata controleert de bal met de borst. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu met een sublieme pass. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu geeft een hoge lob. Mata krijgt zijn hoofd ertegen. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Mechev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardiola met een sublieme pass. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Leanca kopt de bal weg. Roşoga heeft problemen om de bal te vangen. Roşoga passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata draait met de bal, schiet en ... Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:1

17e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sava krijgt een gele kaart. Mata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:2

31e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Daar is Mechev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechev passt de bal met de wreef. Mata is nu in balbezit. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:3

37e minuut.
Cetină geeft een hoge lob. Paul is nu in balbezit. Corbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corbu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Guardiola speelt de bal door. Mechev met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:4

43e minuut.
Zwierzak met de inworp. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev geeft de bal voor. Cetină is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:5

45e minuut.
Zwierzak passt de bal in één keer door. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal zonder na te denken. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:6

45e minuut.
Murgu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Corvinul Hunedoara 1921 79%, Steaua Football Class 21%.
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:6

47e minuut.
Boldescu rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Mechev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mata de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Preotu de bal. Guardiola onderschept slim de pass. Guardiola geeft een hoge lob. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:7

53e minuut.
Corbu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velcu is nu in balbezit. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata haalt uit met een fantastische trap. Covrig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Mechev onderschept slim de pass. Mechev probeert naar een medespeler te passen. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Covrig met een harde bal richting middenveld. Corbu kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:8

58e minuut.
Cetină geeft een lange en hoge pass. Preotu kopt de bal weg. Simoiu geeft een lange en hoge pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daroch speelt de bal door. Mechev is nu in balbezit. Mechev passt de bal met de wreef. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Corbu met een sublieme pass. Boldescu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:9

67e minuut.
Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:10

69e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak geeft de bal voor. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:11

72e minuut.
Preotu heeft problemen om de bal te vangen. Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een hoge lob. Velcu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bickel trapt de bal weg van het doel. Mechev kopt de bal weg. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vameşu speelt de bal door. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:12

81e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal zonder na te denken. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cetină de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zwierzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Leanca de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:13

84e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu geeft een lange en hoge pass. Mata kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zwierzak controleert de bal met de borst. Mata speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Cetină probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corbu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cetină controleert de bal met de borst. Mata is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corbu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velcu springt en kopt de bal. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Corvinul Hunedoara 1921 79%, Steaua Football Class 21%.
CS Corvinul Hunedoara 1921 - Steaua Football Class 0:13