Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Șoimu Vicsani Lumina Wolves FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Neagu rent richting de bal. Caraiman begaat een overtreding. Neagu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuzino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlaicu rent richting de bal. Buzea onderschept slim de pass. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă is nu in balbezit. Ciurba onderschept slim de pass. Ciurba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Mălăiescu met de inworp. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba schiet op doel. Buga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Lumina Wolves FC 0:1

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bursuc zal de hoekschop nemen. Daar is Revnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă rent richting de bal. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Şoiman geeft de bal voor. Ciurba kopt de bal weg. Corbu is nu in balbezit. Turtă onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barosanu rent richting de bal. Barosanu geeft de bal voor. Firică kopt de bal weg. Caraiman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Lumina Wolves FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 61%, Lumina Wolves FC 39%.
Șoimu Vicsani - Lumina Wolves FC 0:2

60e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Neagu onderschept slim de pass. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Buzea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzea. Caraiman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Maghiaru geeft een hoge lob. Firică rent richting de bal. Stângă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stângă krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Barosanu geeft een hoge lob. Crăcan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şoiman de bal onder controle te krijgen. Neagu rent richting de bal. Neagu draait met de bal, schiet en ... Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurba speelt de bal door. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 50%, Lumina Wolves FC 50%.
Șoimu Vicsani - Lumina Wolves FC 0:2