Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. Craiova CS In Extremis
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Pătra verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doroftei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gorun probeert naar een medespeler te passen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter begaat een overtreding. Pinter krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baltariu de bal. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pătra rent richting de bal. Pătra passt de bal in één keer door. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor onderschept slim de pass. Merişor schiet op doel. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zamfir geeft een hoge lob. Merişor controleert de bal met de borst. Pinter begaat een overtreding. Pinter krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 50%, In Extremis 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U. Craiova CS - In Extremis 0:0

75e minuut.
Ignatescu kopt de bal weg. Roşoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltariu. Roşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Gociu is nu in balbezit. Isar begaat een overtreding. Gociu raakt geblesseerd tijdens het duel. Roşoiu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 38%, In Extremis 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U. Craiova CS - In Extremis 0:0