Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Football Class Steaua Alex
no Tactiek chance
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 43.6
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


21e minuut.
Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano passt de bal in één keer door. Vărzaru met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marciano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal met de wreef. Marciano is nu in balbezit. Marciano geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft een lange en hoge pass. Grifo heeft problemen om de bal te vangen. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano geeft de bal voor. Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva draait met de bal, schiet en ... Filinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Steaua Alex 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 63%, Steaua Alex 37%.
Steaua Football Class - Steaua Alex 0:1

63e minuut.
Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano passt de bal zonder na te denken. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sfora verovert de bal door een tackle van achteren. Sfora geeft een lange en hoge pass. Grifo geeft de bal voor. Birlea is nu in balbezit. Birlea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 49%, Steaua Alex 51%.
Steaua Football Class - Steaua Alex 0:1