Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletice Textila FC CS Corvinul Hunedoara 1921
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Stănăşel geeft een hoge lob. Doeltrap. Covrig met een harde bal richting middenveld. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Sarafian de bal. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal met de wreef. Preotu heeft problemen om de bal te vangen. Preotu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu geeft een lange en hoge pass. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 1:0

29e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Greavu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miclea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:0

35e minuut.
Boldescu geeft de bal voor. Stănăşel is nu in balbezit. Boldescu begaat een overtreding. Boldescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 38%, CS Corvinul Hunedoara 1921 62%.
Atletice Textila FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:0

68e minuut.
Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu passt de bal in één keer door. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Craioveanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cetină de bal onder controle te krijgen. Variaş rent richting de bal. Variaş schiet op doel. Covrig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cetină de bal. Variaş is nu in balbezit. Variaş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 47%, CS Corvinul Hunedoara 1921 53%.
Atletice Textila FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:0