Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.022
  • Stadion: FC Steaua 2 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2038
FC Steaua 2 Viitorul Timisoara
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica onderschept slim de pass. Bunoaica probeert naar een medespeler te passen. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu schiet op doel. Mătăsaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ichim speelt de bal door. Fane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havriciuc. Havriciuc krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chişcă met de inworp. Osadici rent richting de bal. Hagiu onderschept slim de pass. Hagiu schiet op doel. Cărămidaru probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... Răducanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua 2 70%, Viitorul Timisoara 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua 2 - Viitorul Timisoara 0:0

56e minuut.
Varjan met een sublieme pass. Osadici rent richting de bal. Ichim onderschept slim de pass. Hagiu rent richting de bal. Hagiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chişcă met de inworp. Cilibeanu rent richting de bal. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Varjan rent richting de bal. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan begaat een overtreding. Havriciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Havriciuc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Varjan onderschept slim de pass. Varjan speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua 2 54%, Viitorul Timisoara 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua 2 - Viitorul Timisoara 0:0