Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex Lumina Wolves FC
chance Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 21.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Ciurba rent richting de bal. Colţan onderschept slim de pass. Colţan passt de bal in één keer door. Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano geeft een lange en hoge pass. Crăcan probeert de bal aan de voet te houden. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ... Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mălăiescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caramarin komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan geeft de bal voor. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Chiva is nu in balbezit. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva onderschept slim de pass. Chiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tender geeft een hoge lob. Daar is Sfora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfora passt de bal met de wreef. Marciano geeft een hoge lob. Chiva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 1:0

13e minuut.
Vărzaru speelt de bal door. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Chiva de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 2:0

17e minuut.
Caraiman kopt de bal weg. Banciu speelt de bal door. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano met een sublieme pass. Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu passt de bal met de wreef. Tender heeft problemen om de bal te vangen. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 3:0

29e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Marciano kopt de bal weg. Vlaicu is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sfora speelt de bal door. Inworp. Caramarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu passt de bal in één keer door. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 4:0

43e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Colţan speelt de bal door. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu geeft een hoge lob. Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vărzaru speelt de bal door. Banciu geeft een lange en hoge pass. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 25%, Lumina Wolves FC 75%.
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 5:0

46e minuut.
Firică rent richting de bal. Firică passt de bal zonder na te denken. Inworp. Chiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banciu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Banciu onderschept slim de pass. Banciu passt de bal in één keer door. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 6:0

51e minuut.
Marciano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crăcan de bal onder controle te krijgen. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 7:0

53e minuut.
Butea heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru is nu in balbezit. Caramarin maakt een afschuwelijke overtreding. Caramarin krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Marciano rent richting de bal. Marciano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tender de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Vlaicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caraiman speelt de bal door. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şoiman trapt de bal weg. Vărzaru kopt de bal weg. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Banciu met een sublieme pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vărzaru speelt de bal door. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şoiman de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Banciu met een snelle inworp. Klungelig pakt Colţan de bal. Colţan geeft de bal voor. Chiva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 8:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geantă komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciurba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Doeltrap. Mirică met een harde bal richting middenveld. Colţan kopt de bal weg. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă haalt uit met een fantastische trap. Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 28%, Lumina Wolves FC 72%.
Steaua Alex - Lumina Wolves FC 8:0