Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumina Wolves FC CS Corvinul Hunedoara 1921
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Turtă is nu in balbezit. Sava schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sava naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Firică met een snelle inworp. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Boldescu speelt de bal door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu onderschept slim de pass. Preotu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirică met een sublieme pass. Boldescu controleert de bal met de borst. Firică geeft de bal voor. Turtă rent richting de bal. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Preotu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obrejan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Inworp. Bursuc met een snelle inworp. Obrejan speelt de bal door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Crăcan met een snelle inworp. Vlaicu is nu in balbezit. Obrejan begaat een overtreding. Obrejan krijgt een gele kaart. Vlaicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaicu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Covrig bokst de bal weg.

39e minuut.
Boldescu passt de bal met de wreef. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică geeft een lange en hoge pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 52%, CS Corvinul Hunedoara 1921 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lumina Wolves FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 0:0

48e minuut.
Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pârvan rent richting de bal. Pârvan passt de bal met de wreef. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 1:0

55e minuut.
Lungu is nu in balbezit. Pârvan verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvan passt de bal met de wreef. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mălăiescu kan de bal niet met de borst controleren. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal in één keer door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Paul met een snelle inworp. Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal zonder na te denken. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel. Covrig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:0

80e minuut.
Crăcan met een snelle inworp. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft de bal voor. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mălăiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraiman probeert de bal met de borst te controleren. Caraiman met een sublieme pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 47%, CS Corvinul Hunedoara 1921 53%.
Lumina Wolves FC - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:0