Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Extremis Steaua Football Class
Normal Tactiek no
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Corbu onderschept slim de pass. Corbu met een sublieme pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:1

10e minuut.
Mechev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft de bal voor. Corbu kopt de bal weg. Velcu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Corbu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak speelt de bal door. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev speelt de bal door. Maricescu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:2

19e minuut.
Corbu onderschept slim de pass. Corbu geeft de bal voor. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Velcu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal zonder na te denken. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zamfir de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Zamfir trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met een snelle inworp. Mechev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev passt de bal in één keer door. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een hoge lob. Maricescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mechev heeft problemen om de bal te vangen. Mechev speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:3

32e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft de bal voor. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Maricescu heeft problemen om de bal te vangen. Mechev met een sublieme pass. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu draait met de bal, schiet en ... Boiangiu bokst de bal weg. Maricescu probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechev speelt de bal door. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een hoge lob. Maricescu krijgt zijn hoofd ertegen. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bursuc passt de bal met de wreef. Corbu rent richting de bal. Corbu met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu passt de bal in één keer door. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 83%, Steaua Football Class 17%.
In Extremis - Steaua Football Class 0:4

46e minuut.
Roşoga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maricescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zamfir de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Isar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:5

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boiangiu trapt de bal weg. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc met een sublieme pass. Velcu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu onderschept slim de pass. Corbu passt de bal met de wreef. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:6

55e minuut.
Baltariu geeft een hoge lob. Daar is Mechev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechev passt de bal zonder na te denken. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Baltariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbu. Corbu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak geeft een hoge lob. Baltariu is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Corbu onderschept slim de pass. Corbu geeft de bal voor. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:7

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Zwierzak de bal onder controle te krijgen. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:8

83e minuut.
Isar neemt vlug de vrije trap. Corbu kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:9

86e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - Steaua Football Class 0:10

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Corbu de bal onder controle te krijgen. Corbu passt de bal met de wreef. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 79%, Steaua Football Class 21%.
In Extremis - Steaua Football Class 0:10