Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Șoimu Vicsani FC Steaua 2
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Bunoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Obeadă de bal. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi is nu in balbezit. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu schiet op doel. Buga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea passt de bal zonder na te denken. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buzea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - FC Steaua 2 1:0

21e minuut.
Obeadă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truie met een snelle inworp. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cuzino speelt de bal door. Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 55%, FC Steaua 2 45%.
Șoimu Vicsani - FC Steaua 2 1:0

49e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino passt de bal in één keer door. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Șoimu Vicsani - FC Steaua 2 1:1

56e minuut.
Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi is nu in balbezit. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu schiet op doel. Buga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - FC Steaua 2 1:2

63e minuut.
Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cilibeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Iarca probeert de bal aan de voet te houden. Frăţilă is nu in balbezit. Havriciuc rent richting de bal. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ... Răducanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Revnic is nu in balbezit. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu speelt de bal door. Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 51%, FC Steaua 2 49%.
Șoimu Vicsani - FC Steaua 2 1:2