Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex Inter Bucharest
chance Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Godri speelt de bal door. Sfora is nu in balbezit. Sfora passt de bal met de wreef. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Trandafir bokst de bal weg.

7e minuut.
Inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan geeft een hoge lob. Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Trandafir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Inter Bucharest 1:0

11e minuut.
Banciu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sfora de bal. Sfora passt de bal in één keer door. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sfora verovert de bal door een tackle van achteren. Sfora geeft een lange en hoge pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Inter Bucharest 2:0

15e minuut.
Sfora rent richting de bal. Sfora passt de bal met de wreef. Basarabeanu is nu in balbezit. Sfora onderschept slim de pass. Sfora geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Inter Bucharest 3:0

17e minuut.
Gridean onderschept slim de pass. Gridean geeft de bal voor. Murzacu probeert de bal aan de voet te houden. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Godri is nu in balbezit. Godri speelt de bal door. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sfora onderschept slim de pass. Sfora passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Tătărescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Inter Bucharest 4:0

40e minuut.
Călin rent richting de bal. Colţan onderschept slim de pass. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trandafir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Godri verovert de bal door een tackle van achteren. Godri geeft een lange en hoge pass. Tătărescu probeert de bal aan de voet te houden. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trandafir met een sublieme pass. Colţan kopt de bal weg. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Trandafir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Inter Bucharest 5:0

45e minuut.
Raţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 35%, Inter Bucharest 65%.
Steaua Alex - Inter Bucharest 5:0

46e minuut.
Geantă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Banciu met de inworp. Colţan speelt de bal door. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Godri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sibiescu rent richting de bal. Sibiescu passt de bal in één keer door. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu draait met de bal, schiet en ... Coranga bokst de bal weg.

80e minuut.
Călin heeft problemen om de bal te vangen. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colţan. Raicu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Raicu kan niet meer verder spelen. Filip komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft een lange en hoge pass. Archip geeft de bal voor. Filip geeft een hoge lob. Coranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 43%, Inter Bucharest 57%.
Steaua Alex - Inter Bucharest 5:0