Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Bucharest Steaua Alex
Normal Tactiek chance
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu begaat een overtreding. Chiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora schiet op doel. Tătărescu kopt de bal weg. Trandafir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Basarabeanu ... Strafschop! Chiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Trandafir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:1

6e minuut.
Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ninoiu stond buitenspel. Murzacu neemt vlug de vrije trap. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:2

12e minuut.
Chiva rent richting de bal. Chiva passt de bal in één keer door. Colţan speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Sfora is nu in balbezit. Sfora met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:3

16e minuut.
Godri is nu in balbezit. Godri passt de bal zonder na te denken. Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft een hoge lob. Chiva maakt een snoekduik en kopt de bal. Trandafir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu passt de bal zonder na te denken. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pârvulescu de bal onder controle te krijgen. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:4

32e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal in één keer door. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Călin kopt de bal weg. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu speelt de bal door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Trandafir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ioanid probeert naar een medespeler te passen. Sfora rent richting de bal. Sfora passt de bal in één keer door. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Godri onderschept slim de pass. Godri met een sublieme pass. Banciu met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:5

42e minuut.
Banciu met een snelle inworp. Colţan met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Trandafir probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Bucharest 76%, Steaua Alex 24%.
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:5

46e minuut.
Geantă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Raţ is nu in balbezit. Basarabeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basarabeanu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Banciu onderschept slim de pass. Banciu met een sublieme pass. Godri speelt de bal door. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal met de wreef. Colţan met een sublieme pass. Raţ probeert de bal met de borst te controleren. Raţ haalt uit met een fantastische trap. Trandafir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri geeft een hoge lob. Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:6

73e minuut.
Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan speelt de bal door. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Godri onderschept slim de pass. Godri passt de bal met de wreef. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:7

89e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan met een sublieme pass. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Bucharest 73%, Steaua Alex 27%.
Inter Bucharest - Steaua Alex 0:7