Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Football Class Șoimu Vicsani
no Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Cuzino kopt de bal weg. Dănciulescu speelt de bal door. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Núñez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta draait met de bal, schiet en ... Buga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 1:0

7e minuut.
Beştea probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbu krijgt een gele kaart. Maghiaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maghiaru met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Grifo de bal. Neagu rent richting de bal. Neagu schiet op doel. Filinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Filinis niet meer kan verder spelen. Bickel komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu onderschept slim de pass. Dobrogeanu probeert naar een medespeler te passen. Birlea rent richting de bal. Birlea draait met de bal, schiet en ... Buga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 2:0

11e minuut.
Birlea rent richting de bal. Birlea passt de bal in één keer door. Corbu is nu in balbezit. Núñez Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 3:0

19e minuut.
Maghiaru met de inworp. Neagu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dănciulescu. Dănciulescu krijgt een gele kaart. Neagu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neagu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 3:1

24e minuut.
Bumbescu passt de bal in één keer door. Beştea is nu in balbezit. Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu haalt uit met een fantastische trap. Buga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Núñez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrogeanu passt de bal met de wreef. Núñez Acosta rent richting de bal. Núñez Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta haalt uit met een fantastische trap. Buga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 36%, Șoimu Vicsani 64%.
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 4:1

67e minuut.
Dănciulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şipoş komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dobrogeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Birlea de bal. Corbu rent richting de bal. Birlea rent richting de bal. Birlea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Buga trapt de bal weg. Şipoş geeft de bal voor. Klungelig pakt Corbu de bal. Núñez Acosta rent richting de bal. Núñez Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barosanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvornic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrogeanu schiet op doel. Buga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 18%, Șoimu Vicsani 82%.
Steaua Football Class - Șoimu Vicsani 4:1