Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Șoimu Vicsani Steaua Football Class
Normal Tactiek no
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Mechev passt de bal met de wreef. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:1

5e minuut.
Beştea passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met de inworp. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechev rent richting de bal. Mechev geeft de bal voor. Cuzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zwierzak neemt de hoekschop. Obeadă kan de bal niet met de borst controleren. Buga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Mechev de bal. Beştea rent richting de bal. Beştea speelt de bal door. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barosanu geeft een lange en hoge pass. Corbu kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Buga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maricescu heeft problemen om de bal te vangen. Mechev geeft een hoge lob. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buga met een harde bal richting middenveld. Guardiola met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft een lange en hoge pass. Buga bokst de bal weg.

13e minuut.
Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:2

18e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak passt de bal met de wreef. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:3

21e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu met een sublieme pass. Mechev is nu in balbezit. Mechev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:4

22e minuut.
Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu geeft een lange en hoge pass. Velcu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Zwierzak met de inworp. Mechev geeft een hoge lob. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Buga trapt de bal weg. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal in één keer door. Zwierzak geeft een hoge lob. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:5

28e minuut.
Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev passt de bal met de wreef. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:6

29e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:7

32e minuut.
Roşoga speelt de bal door. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak met een sublieme pass. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:8

34e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu maakt een afschuwelijke overtreding. Barosanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barosanu kan niet meer verder spelen. Brătescu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu schiet op doel. Buga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Buga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft de bal voor. Brătescu heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak geeft de bal voor. Velcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 86%, Steaua Football Class 14%.
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:9

48e minuut.
Buga trapt de bal weg. Guardiola kopt de bal weg. Mechev probeert naar een medespeler te passen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru passt de bal zonder na te denken. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Buga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corbu neemt de hoekschop. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel. Buga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:10

54e minuut.
Klungelig pakt Corbu de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeadă de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal in één keer door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Mechev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corbu de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Buga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:11

69e minuut.
Buzea speelt de bal door. Neagu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu onderschept slim de pass. Velcu draait met de bal, schiet en ... Buga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
Mechev rent richting de bal. Mechev speelt de bal door. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:12

77e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corbu de bal. Maricescu rent richting de bal. Maricescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:13

82e minuut.
Buga met een harde bal richting middenveld. Zwierzak kopt de bal weg. Velcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino geeft de bal voor. Daroch rent richting de bal. Daroch geeft de bal voor. Maricescu kopt de bal weg. Buga bokst de bal weg.

88e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechev geeft een lange en hoge pass. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 82%, Steaua Football Class 18%.
Șoimu Vicsani - Steaua Football Class 0:14