Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. Craiova CS Atletice Textila FC
451 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Diculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Judele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judele geeft de bal voor. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel geeft de bal voor. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Variaş is nu in balbezit. Variaş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:1

19e minuut.
Minea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moromete komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Turcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcanu geeft een hoge lob. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:2

21e minuut.
Turcanu is nu in balbezit. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tudose de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. Roşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Stănăşel geeft een hoge lob. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:3

34e minuut.
Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Turcanu is nu in balbezit. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Judele kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stănăşel de bal onder controle te krijgen. Crăciunescu is nu in balbezit. Crăciunescu schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 73%, Atletice Textila FC 27%.
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:3

52e minuut.
Variaş passt de bal met de wreef. Buleatã is nu in balbezit. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Eminescu trapt de bal weg. Stănăşel kopt de bal weg. Craioveanu met een sublieme pass. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã draait met de bal, schiet en ... Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel speelt de bal door. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 68%, Atletice Textila FC 32%.
U. Craiova CS - Atletice Textila FC 0:4