Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid București 1923. Cs.Curcani
Normal Tactiek Georgel
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot met een sublieme pass. Figueiroas rent richting de bal. Figueiroas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:1

3e minuut.
Turbuţan met een sublieme pass. Klungelig pakt Chiper de bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Figueiroas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:2

32e minuut.
Figueiroas onderschept slim de pass. Figueiroas passt de bal zonder na te denken. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka draait met de bal, schiet en ... Butea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:3

34e minuut.
Turbuţan onderschept slim de pass. Socaciu speelt de bal door. Mihăilă rent richting de bal. Figueiroas is nu in balbezit. Figueiroas draait met de bal, schiet en ... Butea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kondrot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Figueiroas is nu in balbezit. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ondračka onderschept slim de pass. Figueiroas rent richting de bal. Figueiroas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Socaciu rent richting de bal. Götze onderschept slim de pass. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka haalt uit met een fantastische trap. Butea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 61%, Cs.Curcani 39%.
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:4

47e minuut.
Götze rent richting de bal. Götze geeft de bal voor. Mihăilă kan de bal niet met de borst controleren. Figueiroas rent richting de bal. Figueiroas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:5

54e minuut.
Requena rent richting de bal. Requena geeft de bal voor. Figueiroas is nu in balbezit. Figueiroas schiet op doel. Butea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:6

61e minuut.
Hristea kopt de bal weg. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze probeert naar een medespeler te passen. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Götze passt de bal met de wreef. Hristea is nu in balbezit. Hristea passt de bal zonder na te denken. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butea trapt de bal weg. Kondrot kopt de bal weg. Klungelig pakt Figueiroas de bal. Figueiroas draait met de bal, schiet en ... Butea bokst de bal weg.

82e minuut.
Socaciu heeft problemen om de bal te vangen. Götze rent richting de bal. Götze passt de bal zonder na te denken. Figueiroas is nu in balbezit. Figueiroas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:7

86e minuut.
Götze onderschept slim de pass. Götze geeft een hoge lob. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroas is nu in balbezit. Figueiroas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 59%, Cs.Curcani 41%.
Rapid București 1923. - Cs.Curcani 0:7