Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: U Tibeni Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2699
U Tibeni Rapid București 1923.
Biff Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Ciubuc passt de bal in één keer door. Cestari met een sublieme pass. Airinei rent richting de bal. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu kopt de bal weg. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Covrig kopt de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U Tibeni - Rapid București 1923. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U Tibeni 45%, Rapid București 1923. 55%.
U Tibeni - Rapid București 1923. 0:1

59e minuut.
Covrig geeft de bal voor. Grămadă probeert de bal aan de voet te houden. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Turbuţan passt de bal zonder na te denken. Covrig is nu in balbezit. Covrig geeft een hoge lob. Gruia probeert de bal met de borst te controleren. Gruia schiet op doel. Butea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cestari speelt de bal door. Airinei met een sublieme pass. Stroe is nu in balbezit. Gruia onderschept slim de pass. Gruia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dimitrie geeft een hoge lob. Chiran kopt de bal weg. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia schiet op doel. Mihăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U Tibeni - Rapid București 1923. 1:1

82e minuut.
Grămadă geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Românaş rent richting de bal. Gruia rent richting de bal. Gruia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U Tibeni 43%, Rapid București 1923. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U Tibeni - Rapid București 1923. 1:1