Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: NICOLAE DOBRIN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3477
RABIGANII ALEFSTAR
Dinamo Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten poor
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Lantaño met een sublieme pass. Belcea rent richting de bal. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Büttler de bal onder controle te krijgen. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bozza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Covaci met een snelle inworp. Durleci geeft een lange en hoge pass. Greavu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Statu geeft de bal voor. Castro probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Statu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 0:1

14e minuut.
Mata passt de bal in één keer door. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chodakiewicz onderschept slim de pass. Chodakiewicz speelt de bal door. Mata met een sublieme pass. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Durleci met een sublieme pass. Statu is nu in balbezit. Lantaño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lantaño krijgt een gele kaart. Statu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Greavu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Liturgista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 0:2

25e minuut.
Mata speelt de bal door. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantaño passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Agăt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbianesi rent richting de bal. Büttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea onderschept slim de pass. Belcea schiet op doel. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Demirian geeft de bal voor. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Büttler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 1:2

39e minuut.
Belcea passt de bal met de wreef. Lantaño rent richting de bal. Lantaño passt de bal met de wreef. Daar is Fabbianesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Lantaño speelt de bal door. Fabbianesi heeft problemen om de bal te vangen. Fabbianesi schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Lantaño speelt de bal door. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RABIGANII - ALEFSTAR 2:2

45e minuut.
Mata met een sublieme pass. Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 37%, ALEFSTAR 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RABIGANII - ALEFSTAR 2:2

52e minuut.
Inworp. Chodakiewicz met de inworp. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea onderschept slim de pass. Belcea geeft een hoge lob. Belea bokst de bal weg. Paal!

53e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Lantaño passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi heeft problemen om de bal te vangen. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 3:2

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata speelt de bal door. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Belea trapt de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belcea is nu in balbezit. Mata is nu in balbezit. Belcea is nu in balbezit. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 4:2

66e minuut.
Fabbianesi met een sublieme pass. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft een lange en hoge pass. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen. Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 5:2

67e minuut.
Drăgoi speelt de bal door. Greavu is nu in balbezit. Belcea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belcea krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Castro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Lantaño de bal. Lantaño geeft de bal voor. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chodakiewicz met een snelle inworp. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata geeft een hoge lob. Fabbianesi krijgt zijn hoofd ertegen. Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 6:2

71e minuut.
Fabbianesi passt de bal in één keer door. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño speelt de bal door. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lantaño passt de bal zonder na te denken. Büttler heeft problemen om de bal te vangen. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 7:2

78e minuut.
Lantaño met een snelle inworp. Mata is nu in balbezit. Mata geeft een hoge lob. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 8:2

81e minuut.
Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Büttler speelt de bal door. Fabbianesi probeert de bal aan de voet te houden. Mata speelt de bal door. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fabbianesi heeft problemen om de bal te vangen. Mata probeert naar een medespeler te passen. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata geeft de bal voor. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - ALEFSTAR 9:2

90e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz geeft de bal voor. Daar is Fabbianesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 27%, ALEFSTAR 73%.
RABIGANII - ALEFSTAR 9:2