Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: FCSB2000 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2976
FCSB2000 DINAMO RED & WHITE
Normal Tactiek 442CLASSIC
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Simionescu passt de bal zonder na te denken. Dobrogeanu is nu in balbezit. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Vornicu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:1

8e minuut.
Strujic geeft een lange en hoge pass. Rudzki kopt de bal weg. Huma is nu in balbezit. Huma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Petrea de bal. Cichy rent richting de bal. Petrea rent richting de bal. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma geeft een hoge lob. Cichy kan de bal niet met de borst controleren. Vornicu rent richting de bal. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vezeanu passt de bal met de wreef. Cichy is nu in balbezit. Cichy passt de bal zonder na te denken. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Petrea is nu in balbezit. Cichy verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Simionescu met een snelle inworp. Dobrogeanu probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rudzki is nu in balbezit. Rudzki passt de bal in één keer door. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:3

39e minuut.
Cichy probeert naar een medespeler te passen. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu draait met de bal, schiet en ... Petrea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Strujic met een snelle inworp. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki probeert naar een medespeler te passen. Strujic geeft een hoge lob. Rotariu heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 75%, DINAMO RED & WHITE 25%.
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu geeft een lange en hoge pass. Cichy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Huma met de inworp. Dobrogeanu is nu in balbezit. Rudzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudzki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rudzki passt de bal in één keer door. Strujic rent richting de bal. Strujic passt de bal met de wreef. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:4

56e minuut.
Cichy heeft problemen om de bal te vangen. Cichy passt de bal met de wreef. Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu rent richting de bal. Vornicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:5

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrogeanu speelt de bal door. Huma rent richting de bal. Huma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy rent richting de bal. Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Huma is nu in balbezit. Huma haalt uit met een fantastische trap. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:6

64e minuut.
Petrea geeft de bal voor. Huma is nu in balbezit. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rotariu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:7

66e minuut.
Daar is Dobrogeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu speelt de bal door. Cichy is nu in balbezit. Cichy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Belodedici met een harde bal richting middenveld. Huma kopt de bal weg. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Cichy de bal. Vezeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotariu. Rotariu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dobre rent richting de bal. Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma speelt de bal door. Cichy is nu in balbezit. Cichy schiet op doel. Belodedici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rotariu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrogeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma rent richting de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vornicu passt de bal in één keer door. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Cichy rent richting de bal. Cichy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 88%, DINAMO RED & WHITE 12%.
FCSB2000 - DINAMO RED & WHITE 0:8