Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE RABIGANII
442CLASSIC Tactiek Dinamo
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Samuels geeft een hoge lob. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal met de wreef. Cichy is nu in balbezit. Cichy schiet op doel. Liturgista bokst de bal weg.

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huma zal de hoekschop nemen. Samuels kopt de bal weg. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata passt de bal in één keer door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Ledoux rent richting de bal. Ledoux geeft een lange en hoge pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Samuels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strujic komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Szczur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plesca komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Belcea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vezeanu rent richting de bal. Sklenička maakt een afschuwelijke overtreding. Sklenička krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lantaño passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi controleert de bal met de borst. Fabbianesi passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Strujic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu rent richting de bal. Bozza verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft de bal voor. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sklenička bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenička geeft een lange en hoge pass. Mata is nu in balbezit. Mata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belcea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz is nu in balbezit. Fabbianesi verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbianesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chodakiewicz met een snelle inworp. Mata probeert naar een medespeler te passen. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Plesca met een sublieme pass. Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal met de wreef. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 45%, RABIGANII 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RED & WHITE - RABIGANII 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Ledoux de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianzhu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tianzhu krijgt een gele kaart. Mata raakt geblesseerd tijdens het duel. Sklenička zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fabbianesi is nu in balbezit. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata met een sublieme pass. Daar is Fabbianesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbianesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lantaño heeft problemen om de bal te vangen. Lantaño geeft een lange en hoge pass. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - RABIGANII 0:1

84e minuut.
Huma rent richting de bal. Huma geeft de bal voor. Vezeanu kopt de bal weg. Vornicu rent richting de bal. Vornicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chodakiewicz passt de bal met de wreef. Belcea is nu in balbezit. Belcea schiet op doel. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 56%, RABIGANII 44%.
DINAMO RED & WHITE - RABIGANII 0:1