Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: ALEFSTAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2705
ALEFSTAR FCSB2000
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Rotariu geeft een hoge lob. Coc speelt de bal door. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate verovert de bal door een tackle van achteren. Istrate haalt uit met een fantastische trap. Belea bokst de bal weg.

10e minuut.
Dobrogeanu probeert de bal aan de voet te houden. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal zonder na te denken. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Statu kopt de bal weg. Brzytwa is nu in balbezit. Drăgoi geeft een hoge lob. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Demirian probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu probeert de bal met de borst te controleren. Mavrocordat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mavrocordat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mavrocordat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Büttler de bal. Istrate is nu in balbezit. Istrate draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Durleci de bal. Durleci speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Drăgoi geeft de bal voor. Rotariu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Simionescu draait met de bal, schiet en ... Daar is Agăt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istrate rent richting de bal. Istrate schiet op doel. Büttler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - FCSB2000 0:1

41e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Rotariu geeft een hoge lob. Inworp. Covaci met een snelle inworp. Durleci geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEFSTAR - FCSB2000 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEFSTAR 34%, FCSB2000 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEFSTAR - FCSB2000 1:1

58e minuut.
Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu met een sublieme pass. Istrate is nu in balbezit. Istrate schiet op doel. Na een snelle pass probeert Büttler de bal onder controle te krijgen. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal met de wreef. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Greavu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dobre passt de bal met de wreef. Brzytwa kan de bal niet met de borst controleren. Brzytwa speelt de bal door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEFSTAR - FCSB2000 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEFSTAR 37%, FCSB2000 63%.
ALEFSTAR - FCSB2000 2:1