Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona de Câmpie IPC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea met een sublieme pass. Ciobănescu speelt de bal door. Klungelig pakt Pintilie de bal. Pintilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - IPC 0:1

6e minuut.
Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu geeft een hoge lob. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Butea probeert naar een medespeler te passen. Mare is nu in balbezit. Mare speelt de bal door. Pitu heeft problemen om de bal te vangen. Pitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:1

19e minuut.
Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava passt de bal met de wreef. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:2

39e minuut.
Klungelig pakt Sava de bal. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru is nu in balbezit. Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Rareşoaica trapt de bal weg van het doel. Mare is nu in balbezit. Mare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 49%, IPC 51%.
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:2

58e minuut.
Răduţă trapt de bal weg van het doel. Muraru rent richting de bal. Muraru speelt de bal door. Mare is nu in balbezit. Mare draait met de bal, schiet en ... Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Mare onderschept slim de pass. Ciobănescu rent richting de bal. Mare onderschept slim de pass. Mare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Butea passt de bal zonder na te denken. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu speelt de bal door. Mare is nu in balbezit. Mare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:3

88e minuut.
Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mare. Mare krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Inworp. Puşcaşu met de inworp. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 45%, IPC 55%.
FC Barcelona de Câmpie - IPC 1:4