Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RAPID B RED BLUE United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Nicula rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RAPID B - RED BLUE United 0:1

15e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma geeft een lange en hoge pass. Nicula rent richting de bal. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciobotaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RAPID B - RED BLUE United 0:2

18e minuut.
Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi passt de bal zonder na te denken. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Petri speelt de bal door. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu met een sublieme pass. Butulan kan de bal niet met de borst controleren. Butulan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Petri geeft een hoge lob. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu passt de bal in één keer door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RAPID B - RED BLUE United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RAPID B 50%, RED BLUE United 50%.
FC RAPID B - RED BLUE United 0:3

48e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu onderschept slim de pass. Dumitriu passt de bal in één keer door. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilie de bal onder controle te krijgen. Cilibeanu is nu in balbezit. Ilie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cilibeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicula neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lazăr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu passt de bal met de wreef. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Lazăr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RAPID B - RED BLUE United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RAPID B 54%, RED BLUE United 46%.
FC RAPID B - RED BLUE United 0:4