Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona de Câmpie ALEFSTAR
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Butea rent richting de bal. Brzytwa onderschept slim de pass. Brzytwa passt de bal in één keer door. Greavu is nu in balbezit. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Butea is nu in balbezit. Sterescu rent richting de bal. Butea met een sublieme pass. Pitu is nu in balbezit. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brzytwa kopt de bal weg. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu onderschept slim de pass. Greavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:1

8e minuut.
Brzytwa kopt de bal weg. Helvei is nu in balbezit. Greavu onderschept slim de pass. Greavu draait met de bal, schiet en ... Rareşoaica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rareşoaica met een harde bal richting middenveld. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci speelt de bal door. Greavu is nu in balbezit. Greavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:2

19e minuut.
Brzytwa passt de bal met de wreef. Covaci is nu in balbezit. Covaci probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci passt de bal in één keer door. Greavu rent richting de bal. Greavu geeft een hoge lob. Drăgoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muraru geeft een lange en hoge pass. Demirian kopt de bal weg. Durleci met een sublieme pass. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Durleci de bal. Durleci geeft een lange en hoge pass. Drăgoi speelt de bal door. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Osadici is nu in balbezit. Greavu onderschept slim de pass. Greavu schiet op doel. Rareşoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Covaci met een snelle inworp. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Greavu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Drăgoi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Statu geeft een lange en hoge pass. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Rareşoaica bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 70%, ALEFSTAR 30%.
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:2

53e minuut.
Osadici geeft een hoge lob. Inworp. Sterescu met een snelle inworp. Statu rent richting de bal. Statu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met de inworp. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi geeft de bal voor. Greavu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Muraru de bal onder controle te krijgen. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa geeft een hoge lob. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Osadici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Statu met de inworp. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi geeft een hoge lob. Rareşoaica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Statu de bal. Statu geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci passt de bal met de wreef. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... Rareşoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:3

81e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal zonder na te denken. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:4

89e minuut.
Brzytwa passt de bal zonder na te denken. Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal zonder na te denken. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Rareşoaica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 66%, ALEFSTAR 34%.
FC Barcelona de Câmpie - ALEFSTAR 0:5