Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Resita DINAMO RED & WHITE
Normal Tactiek 442CLASSIC
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Vezeanu met de inworp. Strujic geeft een hoge lob. Cichy is nu in balbezit. Cichy schiet op doel. Purcărea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:1

5e minuut.
Cichy rent richting de bal. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy is nu in balbezit. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:2

6e minuut.
Vezeanu passt de bal in één keer door. Cichy rent richting de bal. Grecescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grecescu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Stere is nu in balbezit. Coteanu rent richting de bal. Vezeanu onderschept slim de pass. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Vornicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tianzhu is nu in balbezit. Tianzhu passt de bal zonder na te denken. Bratu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel. Purcărea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Strujic zal de hoekschop nemen. Huma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Purcărea trapt de bal weg. Strujic kopt de bal weg. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea geeft een hoge lob. Rudzki met een sublieme pass. Vornicu rent richting de bal. Vornicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Huma kopt de bal weg. Vezeanu rent richting de bal. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu schiet op doel. Purcărea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Strujic onderschept slim de pass. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stere rent richting de bal. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu met een sublieme pass. Cichy rent richting de bal. Cichy schiet op doel. Purcărea bokst de bal weg. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu schiet op doel. Purcărea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:3

32e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu onderschept slim de pass. Vezeanu passt de bal zonder na te denken. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:4

35e minuut.
Plesca rent richting de bal. Plesca passt de bal in één keer door. Vornicu is nu in balbezit. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy draait met de bal, schiet en ... Purcărea bokst de bal weg. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. Purcărea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:5

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Purcărea niet meer kan verder spelen. Mutu komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Strujic rent richting de bal. Strujic met een sublieme pass. Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel. Mutu bokst de bal weg.

43e minuut.
Stere kan de bal niet met de borst controleren. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki met een sublieme pass. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu schiet op doel. Mutu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Resita 88%, DINAMO RED & WHITE 12%.
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:6

47e minuut.
Stere is nu in balbezit. Rudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu is nu in balbezit. Daar is Vornicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:7

55e minuut.
Grecescu is nu in balbezit. Rudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudzki passt de bal in één keer door. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma speelt de bal door. Vornicu rent richting de bal. Vornicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burcă de bal onder controle te krijgen. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:8

62e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft de bal voor. Drăgoescu probeert de bal aan de voet te houden. Vornicu krijgt zijn hoofd ertegen. Mutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:9

68e minuut.
Vezeanu passt de bal zonder na te denken. Strujic rent richting de bal. Strujic passt de bal in één keer door. Cichy rent richting de bal. Cichy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Huma met de inworp. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki geeft een lange en hoge pass. Cichy is nu in balbezit. Cichy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:10

73e minuut.
Coteanu geeft een hoge lob. Inworp. Strujic met de inworp. Rudzki geeft een lange en hoge pass. Cichy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cichy heeft problemen om de bal te vangen. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu met een sublieme pass. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Strujic bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu is nu in balbezit. Strujic begaat een overtreding. Strujic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Resita 79%, DINAMO RED & WHITE 21%.
Lokomotiv Resita - DINAMO RED & WHITE 0:10