Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cernadia IPC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Breahna rent richting de bal. Breahna passt de bal zonder na te denken. László bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cernadia - IPC 1:0

13e minuut.
Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea begaat een overtreding. Ganea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busoiu. Argeşeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argeşeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filipoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breahna rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Frusina passt de bal zonder na te denken. Busoiu rent richting de bal. Busoiu passt de bal met de wreef. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Doeltrap. Răduţă trapt de bal weg van het doel. László is nu in balbezit. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna draait met de bal, schiet en ... Răduţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cernadia - IPC 2:0

37e minuut.
Ganea met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava met een sublieme pass. Pintilie rent richting de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cernadia - IPC 2:1

41e minuut.
Ciobănescu passt de bal met de wreef. László is nu in balbezit. László haalt uit met een fantastische trap. Breahna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răduţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cernadia - IPC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cernadia 43%, IPC 57%.
Fc Cernadia - IPC 3:1

48e minuut.
Sava rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu met een sublieme pass. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Filipescu trapt de bal weg. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László probeert naar een medespeler te passen. Breahna rent richting de bal. Breahna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zicu de bal onder controle te krijgen. Breahna is nu in balbezit. Breahna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oancea geeft een hoge lob. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft de bal voor. László is nu in balbezit. László schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cernadia - IPC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cernadia 45%, IPC 55%.
Fc Cernadia - IPC 4:1