Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. Trivale berarul dan fc
tactica Tactiek mijl at
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 26.1
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aicheler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pop is nu in balbezit. Pop met een sublieme pass. Deiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiß schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Domínguez trapt de bal weg van het doel. Neguţescu is nu in balbezit. Met opzet legt Pleavă zijn tegenspeler op de grond. Pleavă krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Aicheler speelt de bal door. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu passt de bal in één keer door. Bucelea rent richting de bal. Bucelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - berarul dan fc 1:0

21e minuut.
Bugelli probeert naar een medespeler te passen. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop geeft een hoge lob. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aicheler kan de bal niet met de borst controleren. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop met een sublieme pass. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pop met een sublieme pass. Bucelea kan de bal niet met de borst controleren. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop is nu in balbezit. Pop passt de bal zonder na te denken. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 31%, berarul dan fc 69%.
F.C.M. Trivale - berarul dan fc 1:0

46e minuut.
Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka onderschept slim de pass. Ceranka passt de bal in één keer door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goranov de bal. Goranov schiet op doel. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pop passt de bal met de wreef. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea passt de bal met de wreef. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dasilva is nu in balbezit. Dasilva geeft een hoge lob. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 45%, berarul dan fc 55%.
F.C.M. Trivale - berarul dan fc 1:0