Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suicide FC Unirea Ocna Sibiului
442 Tactiek ocnasu 23
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen good


14e minuut.
Tokaj is nu in balbezit. Tokaj speelt de bal door. Mangion rent richting de bal. Ijicov rent richting de bal. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:1

15e minuut.
Mangion passt de bal met de wreef. Ijicov is nu in balbezit. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak schiet op doel. Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takács met een snelle inworp. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień geeft een lange en hoge pass. Ijicov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:3

28e minuut.
Talami rent richting de bal. Talami met een sublieme pass. Garbień met een sublieme pass. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov schiet op doel. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Takács geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ijicov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:4

33e minuut.
Takács bereikt de bal nog maar net als eerste. Takács passt de bal met de wreef. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov draait met de bal, schiet en ... Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:5

38e minuut.
Ijicov met een sublieme pass. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj passt de bal zonder na te denken. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mărculescu met een harde bal richting middenveld. Tokaj kopt de bal weg. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Walkowiak de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tokaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mangion maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide FC 85%, Unirea Ocna Sibiului 15%.
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:5

49e minuut.
Garbień is nu in balbezit. Garbień probeert naar een medespeler te passen. Mangion rent richting de bal. Mangion schiet op doel. Mărculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Inworp. Takács met de inworp. Garbień is nu in balbezit. Garbień geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Mangion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov schiet op doel. Bucurică probeert de bal aan de voet te houden. Mărculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:6

60e minuut.
Inworp. Mchedlidze komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Takács kopt de bal weg. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj onderschept slim de pass. Tokaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Găleşanu trapt de bal weg van het doel. Tokaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Mâţea de bal. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:7

66e minuut.
Tokaj kopt de bal weg. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Mărculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:8

68e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami verovert de bal door een tackle van achteren. Talami probeert naar een medespeler te passen. Ijicov rent richting de bal. Ijicov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:9

77e minuut.
Takács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień geeft een hoge lob. Ijicov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mangion heeft problemen om de bal te vangen. Mangion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:10

79e minuut.
Talami verovert de bal door een tackle van achteren. Talami passt de bal met de wreef. Garbień probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion schiet op doel. Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:11

85e minuut.
Tokaj is nu in balbezit. Tokaj passt de bal zonder na te denken. Mangion is nu in balbezit. Mangion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:12

90e minuut.
Mareş rent richting de bal. Takács verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień met een sublieme pass. Walkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide FC 84%, Unirea Ocna Sibiului 16%.
Suicide FC - Unirea Ocna Sibiului 0:12