Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Garbau Papucini
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Daar is Şeicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeicaru passt de bal met de wreef. Mareş rent richting de bal. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Şeicaru is nu in balbezit. Purăveţ is nu in balbezit. Şeicaru maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Şeicaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şeicaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Siladi geeft een lange en hoge pass. Diculescu speelt de bal door. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mânzeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Scutaru controleert de bal met de borst. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Dogaru is nu in balbezit. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Scutaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareş is nu in balbezit. Mareş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dogaru is nu in balbezit. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu passt de bal met de wreef. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Beclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 75%, Papucini 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Garbau - Papucini 0:0

47e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ met een sublieme pass. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu draait met de bal, schiet en ... Dumitriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Mareş onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purăveţ. Purăveţ krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Soare kopt de bal weg. Rotariu rent richting de bal. Agăfiţei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agăfiţei krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Siladi is nu in balbezit. Siladi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lăzărescu de bal onder controle te krijgen. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu schiet op doel. Beclea bokst de bal weg.

86e minuut.
Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ probeert naar een medespeler te passen. Siladi heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 62%, Papucini 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Garbau - Papucini 0:0