Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suicide FC F.C.M. Trivale
442 Tactiek tactica
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 30.6
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Aicheler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal in één keer door. Bucelea is nu in balbezit. Bucelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:1

9e minuut.
Bucelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panaite komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal in één keer door. Mocanu rent richting de bal. Panaite is nu in balbezit. Panaite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iovan met een sublieme pass. Deiß met een sublieme pass. Klungelig pakt Panaite de bal. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:2

15e minuut.
Mocanu passt de bal met de wreef. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:3

26e minuut.
Mareş rent richting de bal. Aicheler verovert de bal door een tackle van achteren. Aicheler passt de bal zonder na te denken. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Iovan probeert de bal aan de voet te houden. Aicheler met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins passt de bal met de wreef. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide FC 83%, F.C.M. Trivale 17%.
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:3

56e minuut.
Daar is Aicheler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aicheler speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Găleşanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:4

68e minuut.
Higgins kopt de bal weg. Aicheler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicheler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Higgins is nu in balbezit. Higgins passt de bal met de wreef. Mocanu rent richting de bal. Mocanu geeft een lange en hoge pass. Panaite is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pop passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Panaite de bal. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Găleşanu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aicheler verovert de bal door een tackle van achteren. Aicheler speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:5

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Dasilva de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicheler rent richting de bal. Aicheler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide FC 74%, F.C.M. Trivale 26%.
Suicide FC - F.C.M. Trivale 0:5