Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: RageQuit Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1497
RageQuit UCV 1948
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een hoge lob. Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoz rent richting de bal. Rogoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RageQuit - UCV 1948 1:0

22e minuut.
Carcalete geeft de bal voor. Inworp. Petschovschi met de inworp. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Frunda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RageQuit - UCV 1948 1:1

33e minuut.
Ilie geeft de bal voor. Petschovschi geeft een hoge lob. Duru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel. Frunda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi geeft een hoge lob. Duru heeft problemen om de bal te vangen. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 64%, UCV 1948 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RageQuit - UCV 1948 1:1

48e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh met een sublieme pass. Diţă met een sublieme pass. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel. Frunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Murgu geeft de bal voor. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu met een sublieme pass. Rogoz rent richting de bal. Rogoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Ilie is nu in balbezit. Rogoz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mareş geeft een hoge lob. Bitang speelt de bal door. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duru de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 59%, UCV 1948 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RageQuit - UCV 1948 1:1