Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Univ. Craiova FC Stars United
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Amnar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angelescu. Amnar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Găină zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buftea neemt de hoekschop. Secăreanu springt en kopt de bal. Albulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Şofariu probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andone. Andone krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - FC Stars United 0:1

17e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal in één keer door. Amnar is nu in balbezit. Amnar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ. Craiova 52%, FC Stars United 48%.
FC Univ. Craiova - FC Stars United 0:1

65e minuut.
Şofariu is nu in balbezit. Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Univ. Craiova - FC Stars United 1:1

66e minuut.
Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu speelt de bal door. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dediu onderschept slim de pass. Dediu geeft een lange en hoge pass. Prunea speelt de bal door. Daar is Pitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ. Craiova 49%, FC Stars United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Univ. Craiova - FC Stars United 1:1