Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. Trivale Unirea Ocna Sibiului
tactica Tactiek ocnasu 23
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
29.5 gemiddelde waardering 45
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Takács bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ijicov. Ijicov krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Takács geeft de bal voor. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu schiet op doel. Grideanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:1

12e minuut.
Inworp. Takács met een snelle inworp. Garbień is nu in balbezit. Garbień geeft de bal voor. Turpçu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaj speelt de bal door. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:2

24e minuut.
Aicheler onderschept slim de pass. Aicheler passt de bal zonder na te denken. Neguţescu speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Taylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enescu rent richting de bal. Enescu draait met de bal, schiet en ... Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Takács onderschept slim de pass. Takács geeft de bal voor. Bugelli speelt de bal door. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:3

37e minuut.
Tokaj is nu in balbezit. Tokaj passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobranschi. Ijicov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazzario zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turpçu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 70%, Unirea Ocna Sibiului 30%.
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:3

46e minuut.
Fronczak komt het veld opgelopen. Talami komt het veld opgelopen. Mangion komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Walkowiak geeft de bal voor. Daar is Dasilva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:4

54e minuut.
Walkowiak passt de bal in één keer door. Daar is Deiß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbień rent richting de bal. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Fronczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enescu. Fronczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazzario zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:5

59e minuut.
Klungelig pakt Dasilva de bal. Dasilva verovert de bal door een tackle van achteren. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:6

69e minuut.
Talami passt de bal zonder na te denken. Nazzario is nu in balbezit. Nazzario geeft een hoge lob. Mangion rent richting de bal. Mangion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Garbień passt de bal zonder na te denken. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu rent richting de bal. Turpçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:7

78e minuut.
Klungelig pakt Dobranschi de bal. Mangion rent richting de bal. Bugelli begaat een overtreding. Bugelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 73%, Unirea Ocna Sibiului 27%.
F.C.M. Trivale - Unirea Ocna Sibiului 0:7