Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: the owls Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2917
the owls Papucini
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Purăveţ is nu in balbezit. Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal met de wreef. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Craia trapt de bal weg van het doel. Purăveţ kopt de bal weg. Teodosiu probeert de bal aan de voet te houden. Siladi rent richting de bal. Siladi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Purăveţ met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft de bal voor. Miclea rent richting de bal. Miclea schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nicula speelt de bal door. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei passt de bal zonder na te denken. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the owls - Papucini 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the owls 52%, Papucini 48%.
the owls - Papucini 1:0

47e minuut.
Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleşteanu met een sublieme pass. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan passt de bal zonder na te denken. Dogaru met een sublieme pass. Ionele is nu in balbezit. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft een lange en hoge pass. Necula heeft problemen om de bal te vangen. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the owls - Papucini 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the owls 65%, Papucini 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the owls - Papucini 1:1