Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stars United RageQuit
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Munteanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pitrescu de bal. Munteanu is nu in balbezit. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Milică heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ met een sublieme pass. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu schiet op doel. Frunda bokst de bal weg. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Botezan geeft een hoge lob. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu met een sublieme pass. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - RageQuit 0:1

30e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu controleert de bal met de borst. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Munteanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Floruţ neemt de hoekschop. Plesca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 54%, RageQuit 46%.
FC Stars United - RageQuit 0:1

48e minuut.
Dediu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petschovschi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vânătoru met de inworp. Petschovschi speelt de bal door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Frunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Botezan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristu met de inworp. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolici geeft een hoge lob. Pitrescu is nu in balbezit. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel. Frunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi passt de bal in één keer door. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 38%, RageQuit 62%.
FC Stars United - RageQuit 0:1