Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: UCV 1948 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2663
UCV 1948 FC Univ. Craiova
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV 1948 55%, FC Univ. Craiova 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UCV 1948 - FC Univ. Craiova 0:0

57e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ilie de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velcu neemt de hoekschop. Andreiescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu is nu in balbezit. Garjelea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Găină met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Găină rent richting de bal. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş speelt de bal door. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV 1948 - FC Univ. Craiova 1:0

89e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Amnar onderschept slim de pass. Velcu met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV 1948 56%, FC Univ. Craiova 44%.
UCV 1948 - FC Univ. Craiova 1:0