Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Blazers City GCL
Normal Tactiek 523
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Boţan is nu in balbezit. Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel. Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:1

5e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia speelt de bal door. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota speelt de bal door. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel. Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:2

13e minuut.
Abrante is nu in balbezit. Abrante draait met de bal, schiet en ... Ciocan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Apostu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cacoveanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abrante is nu in balbezit. Abrante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:3

18e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei begaat een overtreding. Saravia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cacoveanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:4

21e minuut.
Doeltrap. Pîrvulescu trapt de bal weg van het doel. Novac kopt de bal weg. Abrante is nu in balbezit. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pîrvulescu trapt de bal weg van het doel. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Saravia speelt de bal door. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Novac rent richting de bal. Novac passt de bal in één keer door. Abrante rent richting de bal. Saravia is nu in balbezit. Saravia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boţan passt de bal met de wreef. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Novac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Novac kan niet meer verder spelen. Sucigan met een sublieme pass. Teodosiu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante rent richting de bal. Boţan begaat een overtreding. Boţan krijgt een gele kaart. Abrante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Moromete speelt de bal door. Saravia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abrante de bal. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:5

45e minuut.
Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante passt de bal zonder na te denken. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Blazers City 88%, GCL 12%.
Fc Blazers City - GCL 0:6

46e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft een hoge lob. Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Abrante schiet op doel. Pîrvulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Daar is Helvei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saravia rent richting de bal. Saravia passt de bal met de wreef. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:7

50e minuut.
Moromete geeft een hoge lob. Cacoveanu is nu in balbezit. Abrante rent richting de bal. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Blazers City - GCL 0:8

70e minuut.
Pîrvulescu met een harde bal richting middenveld. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal met de wreef. Abrante rent richting de bal. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Abrante verovert de bal door een tackle van achteren. Abrante met een sublieme pass. Apostu rent richting de bal. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu met een sublieme pass. Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Blazers City 80%, GCL 20%.
Fc Blazers City - GCL 0:8