Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UFC Gloria Suhurlui FCTF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Cristea verovert de bal door een tackle van achteren. Cristea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maricescu de bal. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Neacşu trapt de bal weg. Cristea rent richting de bal. Cristea passt de bal zonder na te denken. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Crivac speelt de bal door. Harabagiu is nu in balbezit. Caragiale maakt een afschuwelijke overtreding. Caragiale is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Udrescu kan de bal niet met de borst controleren. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu is nu in balbezit. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Costescu de bal. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu begaat een overtreding. Costescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFC Gloria Suhurlui 44%, FCTF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UFC Gloria Suhurlui - FCTF 0:0

55e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Cristea rent richting de bal. Cristea speelt de bal door. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Călugăru rent richting de bal. Călugăru met een sublieme pass. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Banu springt en kopt de bal. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UFC Gloria Suhurlui - FCTF 1:0

72e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sandu met een sublieme pass. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea passt de bal met de wreef. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel. Răileanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFC Gloria Suhurlui 38%, FCTF 62%.
UFC Gloria Suhurlui - FCTF 1:0