Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c Dorobanti Buzau GCL
541 Tactiek 523
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Abrante is nu in balbezit. Abrante haalt uit met een fantastische trap. Balogh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:1

5e minuut.
Abrante speelt de bal door. Novac heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz maakt een afschuwelijke overtreding. Villafraz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal in één keer door. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Capota probeert naar een medespeler te passen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac passt de bal met de wreef. Daar is Abrante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu speelt de bal door. Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Abrante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:2

17e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac passt de bal zonder na te denken. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:3

23e minuut.
Capota probeert naar een medespeler te passen. Moromete rent richting de bal. Moromete speelt de bal door. Abrante controleert de bal met de borst. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Velopoulos is nu in balbezit. Velopoulos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moromete met de inworp. Saravia geeft de bal voor. Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Velopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Velopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacoveanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Saravia controleert de bal met de borst. Capota rent richting de bal. Abrante is nu in balbezit. Abrante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cazacu geeft een lange en hoge pass. Gurău kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villafraz. Villafraz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 73%, GCL 27%.
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:3

48e minuut.
Weckman geeft de bal voor. Cacoveanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Roh de bal. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:4

58e minuut.
Ulmeanu speelt de bal door. Crivăţ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novac. Novac krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Velopoulos onderschept slim de pass. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu speelt de bal door. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia geeft de bal voor. Cazacu heeft problemen om de bal te vangen. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante draait met de bal, schiet en ... Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Novac speelt de bal door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Abrante is nu in balbezit. Abrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:5

83e minuut.
Saravia is nu in balbezit. Saravia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kane de bal. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu haalt uit met een fantastische trap. Abrante rent richting de bal. Abrante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:6

84e minuut.
Cacoveanu passt de bal met de wreef. Daar is Abrante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velopoulos is nu in balbezit. Abrante onderschept slim de pass. Abrante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota geeft de bal voor. Balogh met een sublieme pass. Novac heeft problemen om de bal te vangen. Novac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 80%, GCL 20%.
F.c Dorobanti Buzau - GCL 0:6