Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FC Adonis Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1632
FC Adonis Fc Blazers City
Attack Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Bould passt de bal zonder na te denken. Anh Tài is nu in balbezit. Apostu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anh Tài neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 1:0

5e minuut.
Bălănescu passt de bal in één keer door. Bourreau is nu in balbezit. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau verovert de bal door een tackle van achteren. Bourreau schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 2:0

12e minuut.
Ter Petrosyan geeft de bal voor. Anh Tài kopt de bal weg. Klungelig pakt Apostu de bal. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 3:0

16e minuut.
Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langr speelt de bal door. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 4:0

19e minuut.
Langr geeft een hoge lob. Daar is Bould, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould geeft de bal voor. Bourreau heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boţan met een sublieme pass. Bătrânu heeft problemen om de bal te vangen. Bătrânu speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu passt de bal in één keer door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 5:0

33e minuut.
Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 6:0

40e minuut.
Daar is Helvei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langr rent richting de bal. Langr passt de bal zonder na te denken. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu bokst de bal weg.

45e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adonis 22%, Fc Blazers City 78%.
FC Adonis - Fc Blazers City 7:0

47e minuut.
Langr geeft de bal voor. Pîrvulescu probeert naar een medespeler te passen. Bătrânu kopt de bal weg. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Payer met een sublieme pass. Bătrânu geeft een hoge lob. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 8:0

53e minuut.
Bourreau heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 9:0

56e minuut.
Bălănescu passt de bal in één keer door. Apostu heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau haalt uit met een fantastische trap. Pîrvulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. De bal raakt de paal. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sucigan speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Kapala rent richting de bal. Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bătrânu onderschept slim de pass. Daar is Bourreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu rent richting de bal. Bourreau rent richting de bal. Bourreau geeft een hoge lob. Pîrvulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 10:0

69e minuut.
Langr rent richting de bal. Langr met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Ciocan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Bourreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould geeft een lange en hoge pass. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bourreau rent richting de bal. Bourreau passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 11:0

73e minuut.
Vâlcu speelt de bal door. Bourreau met een sublieme pass. Ciocan is nu in balbezit. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 12:0

77e minuut.
Bourreau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Anh Tài geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 13:0

81e minuut.
Boţan speelt de bal door. Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langr passt de bal zonder na te denken. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Ciocan met een harde bal richting middenveld. Bătrânu kopt de bal weg. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ter Petrosyan kopt de bal weg. Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Anh Tài is nu in balbezit. Langr geeft de bal voor. Klungelig pakt Bould de bal. Bould geeft een lange en hoge pass. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adonis - Fc Blazers City 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adonis 14%, Fc Blazers City 86%.
FC Adonis - Fc Blazers City 14:0