Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Drobeta AS Olimpia Pogoanele
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Holban onderschept slim de pass. Diamandi rent richting de bal. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Holban rent richting de bal. Holban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Butulan kopt de bal weg. Klungelig pakt Holban de bal. Diamandi rent richting de bal. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Demirian bokst de bal weg.

12e minuut.
Pulpescu probeert naar een medespeler te passen. Martinovici is nu in balbezit. Pangraţiu is nu in balbezit. Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici draait met de bal, schiet en ... Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache speelt de bal door. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban rent richting de bal. Holban haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici rent richting de bal. Pulpescu is nu in balbezit. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Iordache speelt de bal door. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holban krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Butulan geeft een hoge lob. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu geeft de bal voor. Iordache is nu in balbezit. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Drobeta 64%, AS Olimpia Pogoanele 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCU Drobeta - AS Olimpia Pogoanele 0:0

66e minuut.
Cornel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iordache rent richting de bal. Cornel begaat een overtreding. Cornel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Drobeta 63%, AS Olimpia Pogoanele 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCU Drobeta - AS Olimpia Pogoanele 0:0