Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Morarilor FC Adonis
Attack Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langr geeft de bal voor. Chiacu bokst de bal weg. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langr neemt de hoekschop. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:1

16e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ioanid is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Bourreau is nu in balbezit. Bourreau passt de bal met de wreef. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Ursulescu controleert de bal met de borst. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Chiacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:2

33e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Pleşan is nu in balbezit. Anh Tài schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anh Tài krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Anh Tài passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pleşan de bal. Bourreau rent richting de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Chiacu bokst de bal weg. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:3

36e minuut.
Ter Petrosyan rent richting de bal. Klungelig pakt Ter Petrosyan de bal. Ter Petrosyan passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:4

41e minuut.
Langr rent richting de bal. Langr passt de bal zonder na te denken. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Chiacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morarilor 72%, FC Adonis 28%.
FC Morarilor - FC Adonis 0:5

50e minuut.
Langr is nu in balbezit. Pleşan onderschept slim de pass. Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Ter Petrosyan kopt de bal weg. Chiacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bătrânu heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Langr passt de bal in één keer door. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:6

66e minuut.
Daar is Bătrânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài schiet op doel. Chiacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:7

67e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langr met de inworp. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan passt de bal in één keer door. Chiacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pleşan de bal onder controle te krijgen. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amânar probeert de bal met de borst te controleren. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài speelt de bal door. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Pleşan de bal. Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langr speelt de bal door. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ursulescu de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - FC Adonis 0:8

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langr zal de hoekschop nemen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Chiacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursulescu probeert de bal met de borst te controleren. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ursulescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Langr geeft de bal voor. Bourreau kopt de bal weg. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Chiacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morarilor 84%, FC Adonis 16%.
FC Morarilor - FC Adonis 0:8