Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:02
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16668
K @ # 7 !_! 4 Tineretul Arad
whisky Tactiek Juniori upgraded
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
31.3 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal met de wreef. Sales is nu in balbezit. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki geeft een lange en hoge pass. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. Coinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 0:1

6e minuut.
Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu speelt de bal door. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 0:2

8e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 0:3

13e minuut.
Tascău kopt de bal weg. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak geeft een lange en hoge pass. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. Coinac bokst de bal weg.

15e minuut.
Sołdecki neemt vlug de vrije trap. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... Coinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 0:4

17e minuut.
Sołdecki geeft de bal voor. Sales rent richting de bal. Sales geeft een lange en hoge pass. Sak heeft problemen om de bal te vangen. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 0:5

25e minuut.
Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu geeft een lange en hoge pass. Sołdecki kopt de bal weg. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Sołdecki met een snelle inworp. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:5

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Coteanu de bal onder controle te krijgen. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot passt de bal in één keer door. Sołdecki geeft een lange en hoge pass. Sales kopt de bal weg. Coinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mulţescu probeert de bal aan de voet te houden. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat geeft een hoge lob. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Comaniciu speelt de bal door. Mirică is nu in balbezit. Sales onderschept slim de pass. Sales schiet op doel. Coinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:6

43e minuut.
Padureanu probeert naar een medespeler te passen. Onciu is nu in balbezit. Onciu geeft de bal voor. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 64%, Tineretul Arad 36%.
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:6

51e minuut.
Sołdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sołdecki geeft een lange en hoge pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Coinac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:7

54e minuut.
Duma kopt de bal weg. Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirică rent richting de bal. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sołdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sołdecki geeft de bal voor. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:8

57e minuut.
Mirică met een snelle inworp. Morariu rent richting de bal. Morariu passt de bal zonder na te denken. Mirică rent richting de bal. Lindemboin onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat geeft de bal voor. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:9

62e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales passt de bal met de wreef. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma met een sublieme pass. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Coinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sales is nu in balbezit. Sales geeft een lange en hoge pass. Coteanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:10

81e minuut.
Lindemboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin probeert naar een medespeler te passen. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. Coinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:11

83e minuut.
Târşitu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sołdecki met de inworp. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal in één keer door. Sak geeft een hoge lob. Sales is nu in balbezit. Sales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:12

90e minuut.
Sak rent richting de bal. Skrobot rent richting de bal. Sak is nu in balbezit. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot schiet op doel. Coinac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 63%, Tineretul Arad 37%.
K @ # 7 !_! 4 - Tineretul Arad 1:13