Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Târnăveni FC Palermo Bucuresti
424 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Grigor trapt de bal weg. Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mărculescu de bal. Stere onderschept slim de pass. Stere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nicula probeert de bal met de borst te controleren. Zaharia is nu in balbezit. Nicula onderschept slim de pass. Nicula schiet op doel. Na een snelle pass probeert Merişor de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Toader onderschept slim de pass. Toader geeft een hoge lob. Varlan kopt de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Moţoc geeft een hoge lob. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi schiet op doel. Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - FC Palermo Bucuresti 1:0

29e minuut.
Toader onderschept slim de pass. Toader geeft een hoge lob. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - FC Palermo Bucuresti 2:0

32e minuut.
Daar is Zaharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula met een sublieme pass. Daar is Şuşoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuşoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 31%, FC Palermo Bucuresti 69%.
Dinamo Târnăveni - FC Palermo Bucuresti 2:0

62e minuut.
Grigor trapt de bal weg van het doel. Mormocea kopt de bal weg. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Merişor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şuşoi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - FC Palermo Bucuresti 3:0

68e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Stere onderschept slim de pass. Stere speelt de bal door. Păcălici rent richting de bal. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Grigor bokst de bal weg.

75e minuut.
Bălan trapt de bal weg van het doel. Mormocea kopt de bal weg. Merişor probeert de bal met de borst te controleren. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 44%, FC Palermo Bucuresti 56%.
Dinamo Târnăveni - FC Palermo Bucuresti 3:0