Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tineretul Arad RAPID IASI UFC
Juniori upgraded Tactiek 343
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 21.6
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Balajti geeft de bal voor. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu speelt de bal door. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Vilte onderschept slim de pass. Skrobot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lungulescu. Skrobot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lindemboin met een snel genomen vrije trap. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 1:0

4e minuut.
Velcu rent richting de bal. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campero krijgt een gele kaart. Sales raakt geblesseerd tijdens het duel. Sales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coteanu springt en kopt de bal. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 2:0

8e minuut.
Balajti verovert de bal door een tackle van achteren. Balajti probeert naar een medespeler te passen. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Breahna rent richting de bal. Balajti onderschept slim de pass. Balajti geeft een lange en hoge pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 3:0

13e minuut.
Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti geeft een hoge lob. Sak kopt de bal weg. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 4:0

15e minuut.
Sales passt de bal zonder na te denken. Lindemboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 5:0

17e minuut.
Bogdan geeft een lange en hoge pass. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak passt de bal in één keer door. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 6:0

20e minuut.
Lindemboin passt de bal zonder na te denken. Coteanu rent richting de bal. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 7:0

22e minuut.
Coteanu passt de bal zonder na te denken. Drost geeft de bal voor. Sak kopt de bal weg. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Sales de bal. Sales probeert naar een medespeler te passen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 8:0

24e minuut.
Zabraniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lungulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilte rent richting de bal. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lungulescu kopt de bal weg. Balajti speelt de bal door. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 9:0

29e minuut.
Breahna probeert naar een medespeler te passen. Lindemboin heeft problemen om de bal te vangen. Lindemboin probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Drost bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldici de bal. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Campero heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu speelt de bal door. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Breahna kopt de bal weg. Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıçarslan geeft de bal voor. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lindemboin is nu in balbezit. Lindemboin passt de bal zonder na te denken. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 10:0

34e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot passt de bal zonder na te denken. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sak rent richting de bal. Sak geeft een hoge lob. Coteanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Skrobot met een sublieme pass. Sak heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sak de bal onder controle te krijgen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Boldici probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Sales onderschept slim de pass. Sales passt de bal met de wreef. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 16%, RAPID IASI UFC 84%.
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 10:0

46e minuut.
Lungulescu rent richting de bal. Sales is nu in balbezit. Sales geeft een lange en hoge pass. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Skrobot rent richting de bal. Săpunaru is nu in balbezit. Skrobot onderschept slim de pass. Skrobot geeft een lange en hoge pass. Coteanu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Breahna kopt de bal weg. Cavada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavada passt de bal zonder na te denken. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Breahna passt de bal in één keer door. Balajti geeft de bal voor. Coteanu is nu in balbezit. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ... Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 11:0

63e minuut.
Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Breahna de bal. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lindemboin rent richting de bal. Lindemboin probeert naar een medespeler te passen. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... Rebolledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 12:0

69e minuut.
Lindemboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindemboin passt de bal met de wreef. Sak is nu in balbezit. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan geeft de bal voor. Lindemboin geeft een lange en hoge pass. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo bokst de bal weg. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin verovert de bal door een tackle van achteren. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 13:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcu met de inworp. Breahna met een sublieme pass. Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Zabraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu geeft de bal voor. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 14:0

89e minuut.
Zabraniak kopt de bal weg. Kılıçarslan is nu in balbezit. Kılıçarslan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 22%, RAPID IASI UFC 78%.
Tineretul Arad - RAPID IASI UFC 14:0